Behandelingen

Aura Reading

Tijdens de aura reading neem ik de energie van je auralagen waar. Dit geeft informatie over je uitstraling. Hierdoor kun je een beter zelfinzicht realiseren. Een aura reading is een opname van dat moment. 

De volgende auralagen worden gelezen

 • Fysieke laag
 • Emotionele laag
 • Mentale laag
 • Spirituele laag


De Chakra's die worden gelezen zijn

 • Basis (rood)
 • Heiligbeen (oranje)
 • Zonnevlecht (geel)
 • Hart (groen)
 • Keel (blauw)
 • 3e oog (indigoblauw)
 • Kruin (paars)

Focussen

Is een eenvoudige techniek, waarbij je ervaart of leert ervaren hoe persoonlijke problemen en innerlijke vragen ook in het lichaam gevoeld kunnen worden. Door aandacht voor dat gevoel te hebben ontvouwt zich een innerlijk proces. Je werkt naar binnen gericht. Hierdoor verandert het gevoel, ook op lichamelijke wijze.


Signature Cell Healing


Dit is een helingmethode d.m.v. aanraking en het scannen van je auralagen. Signature Cell is de Godscel of  ook wel Meestercel  genoemd. Het is de allereerste cel die ontstaat wanneer de zaadcel en eicel bij elkaar komen. In deze cel bevindt zich jouw blauwdruk. Deze cel bevindt zich in de pijnappelklier,  wat zich middenin het hoofd bevindt en wat vandaag de dag een grote rol speelt in het ontwikkelen van ons spiritueel bewustzijn. In een tijd waarin drukte, hectiek en stress aan de orde van de dag is, zijn onze cellen vergeten dat ze van oorsprong perfect zijn. En dit kan zich uiten in allerlei fysieke en geestelijke klachten en ongemakken. Door open te staan voor deze bijzondere energetische heling geef je jezelf en je lichaam weer de mogelijkheid zich dit te herinneren.

 

De heling werkt op alle niveaus en in alle 4 lagen van ons aura:

 1. Fysiek
 2. Emotioneel
 3. Mentaal
 4. Spiritueel

 

Er kan geheeld worden op zowel lichamelijke als psychische klachten zoals neerslachtigheid, burn-out en gevoelens van angst en spanning. Tijdens de heling kunnen ook chakra’s in balans gebracht worden.

 

Het ontvangen van een heling is een cadeau van liefde voor jezelf. Heling is een proces en als je hiervoor openstaat kun je de magie van levensenergie ervaren.


Pijnappelklier activatie

 

De pijnappelklier activatie is bedoeld voor mensen die een stap vooruit willen zetten in hun persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

De pijnappelklier, ook wel de epifyse genoemd, wordt in oosterse filosofieën beschouwd als de zetel van de ziel. De pijnappelklier speelt een rol bij de interactie tussen lichaam en geest.
De pijnappelklier reguleert de circulaire ritmen van het lichaam. De pijnappelklier heeft zich grotendeels gesloten. Nu we echter ons bewustzijn verruimen zal de pijnappelklier zich weer openen zodat je hogere bewustzijn zich kan gronden in het fysieke lichaam. Hierbij zal de pijnappelklier meer structuur krijgen.
De activatie kan voor een persoonlijke en spirituele ontwikkeling zorgen. Je kunt hierdoor meer in je kracht komen staan. Het versterkt je intuïtie.

Reiki


De term Reiki komt uit de Japanse woorden “Rei”  en “Ki”. “Rei” betekent Universele en “Ki” staat voor levensenergie.  Deze universele levensenergie is overal om ons heen en is aanwezig in alles wat leeft. Het is de essentiële energie waaruit wij bestaan.

Reiki is een methode waarbij gewerkt wordt met het sturen van deze kosmische energie. We zijn in staat bij onze geboorte deze energie vrij op te nemen en door te geven. Reiki is een geneeswijze die al eeuwen oud is en die iedereen bewust kan leren toepassen. Reiki zorgt ervoor dat tekorten aan  energie in ons lichaam worden opgelost zodat de natuurlijke balans weer wordt hersteld.  Waar Reiki stroomt wordt datgene wat ziekte veroorzaakt of herstel in de weg staat opgelost. Door handoplegging op pijnlijke plekken kunnen we de pijn uit die zones verminderen.

Voice Dialogue


Voice Dialogue is een methode om in dialoog te komen met je innerlijke stemmen. Deze behoren toe aan de verschillende delen van je persoonlijkheid: onze ikken. Zij hebben ieder hun eigen manier van denken, voelen, gedrag en waarneming. 

In Voice Dialogue worden de verschillende ‘ikken’ uitgenodigd om vrijuit te spreken, om zich in al hun energie te manifesteren. Veel nadruk leggen wij op het feit dat Voice Dialogue energiewerk is. Hierdoor krijg je een beter inzicht in wat jou drijft, dit leidt tot een ruimer bewustzijn. 

Meridiaan Massage

 

Meridianen of energiebanen vormen samen met hun acupunctuurpunten een energetisch systeem in het lichaam, waardoor ze het hele lichaam van energie kunnen voorzien. Elke meridiaan is gekoppeld aan een speciaal orgaan, waar het zijn naam aan te danken heeft. Meridiaanmassage concentreert zich op de punten en gedeelten van de 12 hoofdmeridianen die op voeten, benen, borst/buik, rug,  hoofd/gezicht, schouders, nek, handen en armen te vinden zijn. Meridiaanmassage zorgt voor een hernieuwde balans, waardoor het immuunsysteem en/of de organen beter gaan functioneren. Het heeft tevens een reinigende, ontgiftende werking op verschillende niveaus en verhoogt de weerstand. 

Bach Bloesem

 

Bach bloesem is een plantenextract die positief inwerkt op je emoties. Gebrek aan zelfvertrouwen, neerslachtigheid en stress zijn voorbeelden van emoties. 

Een belangrijke eigenschap van een Bach bloesem is om een negatieve emotie om te zetten in een positieve emotie. 
Iemand met bijvoorbeeld examenstress zal met een Bach Bloesem samenstelling meer rust gaan ervaren. Ik stel voor jou een persoonlijk flesje samen tijdens een consult of behandeling.


Inverse Wave

  

Met de Inverse Wave therapie ga je terug naar de oorsprong van de klacht en het zelfgenezend vermogen van de mens wordt geactiveerd.


In deze therapievorm worden negatief werkende golven geneutraliseerd dmv stemvorken. 

De Inverse Wave Therapie wordt in een setting van 3 behandelsessies gedaan. De klacht wordt zorgvuldig belicht, de onderliggende boodschap wordt opgespoord. De stemvorken hebben een diepe werking op onze gedachten, herinneringen, ervaringen, gevoelens en overtuigingen. 


Inverse Wave Therapie is uitermate geschikt voor klachten gerelateerd aan bijvoorbeeld fobieën, angsten en gewoontes. De Inverse Wave Therapie werkt het beste wanneer aan 1 item tegelijk wordt gewerkt.


Interesse?

Neem dan contact met mij op. Ik beantwoord graag je vragen en/of maak een afspraak met jou!